Werken bij

Vrijwilliger of stagiair worden bij ASWA-Welzijn? Of reageren op een vacature? Bekijk ons aanbod.

Werken bij ASWA-Welzijn is leerzaam én leuk

ASWA-Welzijn biedt vrijwilligers en stagiaires een prachtige omgeving om actief te zijn. Ben jij die stagiaire waarnaar wij op zoek zijn? Meld je dan snel aan. Of kijk bij onze vrijwilligersvacatures. Meer weten over de mogelijkheden voor vrijwilligerswerk? Dan komen we graag met u in contact. Hieronder leest u meer. Ook vind u hieronder een overzicht van onze vacatures.

Ik wil stagelopen bij ASWA-Welzijn
ASWA-Welzijn biedt enthousiaste stagiaires een leervolle stageplaats aan. Ben je gemotiveerd, actief en sociaal betrokken en heb je affiniteit om te werken binnen het welzijnswerk, dan zoeken we jou! Stage bij ASWA-Welzijn staat voor een leerzame en uitdagende praktijkervaring.

Je krijgt een leerrijke omgeving waarin je jouw leerdoelen kunt realiseren. Uitdagend, om de eenvoudige reden dat een dag tussen de bezoekers, deelnemers, vrijwilligers en de medewerkers van ASWA-Welzijn nooit hetzelfde is. De diversiteit op alle fronten maakt dat er veel te leren valt. Aan jou de uitdaging om het beste uit jezelf te halen! Zoek je een interessante en veelzijdige organisatie voor je stage en ben je gemotiveerd, actief en sociaal betrokken? Kijk dan of er op dit moment een stageplaats voor jou beschikbaar is!

Wij hebben stageplaatsen voor de volgende opleidingen

  • Helpende Zorg & Welzijn niveau 2
  • Sociaal Agogisch Werk Pedagogisch Werker niveau 3 & 4
  • HBO Sociaal Studies

Je kunt bij ons stage lopen op de volgende plekken

  • Ouderenwerk
  • Jeugd en Jongerenwerk
  • Wonen & Welzijn
  • Facilitaire dienst
  • Reproservice

Meld je aan via emailadres stage@aswa-welzijn.nl. Vermeld in je mail duidelijk waar je naar op zoek bent, welke opleiding je volgt en in welke periode je beschikbaar bent.

Aswa-Welzijn is een Erkend stage- en leerbedrijf

ecabo  calibris SBB erkend-leerbedrijf-SBB

Ik wil vrijwilliger worden bij ASWA-Welzijn
 Heeft u altijd al vrijwilligerswerk willen doen? Dan verwelkomen we u graag bij ASWA-Welzijn. We zijn vrijwel continu op zoek naar nieuwe vrijwilligers om het vele werk te kunnen uitvoeren. Naast onze beroepskrachten werken wij met een groot team van vrijwilligers. Sommige vrijwilligers werken samen met de beroepskracht, anderen werken meer zelfstandig of in groepsverband en krijgen daarbij ondersteuning van een beroepskracht. Eén ding staat voorop: vrijwilligerswerk geeft veel voldoening!

Zoekt u ander vrijwilligerswerk? De sociaal werkers onderzoeken graag met u de mogelijkheden voor vrijwilligerswerk bij u in de buurt of bij andere organisaties.

Hieronder treft u een lijst aan met (vrijwilligers)vacatures. Staat uw gewenste vacature er niet tussen? Neem dan contact op met onze organisatie op telefoonnummer 0596 – 623315. Dan bespreken we welke mogelijkheden er zijn. 

Welke vacatures heeft ASWA-Welzijn?